Edited Image 2015-6-16-12:18:7

Først og fremst:

Vi elsker øl!

 

Hvem skulle tro - tilbake i 1978 - da Tom Løyning og Thor Ståle Johnsen havnet i samme klasse 7b på Skeiene Ungdomsskole, at DET skulle resultere i åpning av Ølbutikk i Sandnes sentrum nesten 40 år senere; den 28. november 2014? 

 

Kanskje noe overdrevet, men faktum er at da vi møttes igjen senere og begynte å ha sporadisk kontakt, viste det seg underveis at vi begge hadde et par ting felles: lysten og gleden over å smake på nye øl, og en drøm om å hoppe av våre respektive karrierevalg i oljeindustrien og eiendomsmegling, og i stedet drive med noe som var mer relevant for lidenskapen for øl som vi begge besatt. 

 

Mange og lange diskusjoner ble etterhvert mer og mer konkrete, og til slutt ble det bestemt:

- En Ølbutikk. Med egenimport! 

 

Senere ble butikken og importen skilt ad i hver sitt selskap - Det Gode Brygg AS og Det Gode Brygg Import (DGI Import) AS, og etter hvert ble også eierskapet fordelt slik at de to eierne overtok fullt eierskap i hver vår bedrift. 

Thor Ståle fortsatte å drive butikken, flyttet den til Kvadrat kjøpesenter og fikk med seg en ny partner - Jan Helge Surdal - som også delte samme pasjon for øl, og ønsket om å drive med hobbyen sin. Databransjen og bits & bytes ble forlatt til fordel for produkter inneholdende humle og malt i stedet. 

 

Egenimport ble gjenopprettet, og her er vi:

Glade tilbydere av kvalitets øl, vegg-i-vegg med polet på Kvadrat. Velkommen innom!